Vi växer med uppgiften

Vi vill bli fler och vi vill vara friska. Uddevallahem vill skapa en härlig arbetsplats där personalen trivs tillsammans.

Under 2014 blev vi fler på Uddevallahem och totalt är vi nu 82 medarbetare (80), vilket är glädjande. En av de nyanställda under året är en anställning genom SABO:s traineeprogram. Här får vi in ny kompetens samtidigt som vi får möjlighet att föra över den kunskap som finns i företaget till kommande generationer.

Vi har lyckats hålla oss från influensor och andra sjukdomar som skapar korttidssjukfrånvaro, däremot har antalet långtidssjuka gått i motsatt riktning. Frisknärvaron har fallit till 95,8 procent i jämförelse med fjolårets 96,7 procent. Företaget har ett gott samarbete med företagshälsovården och jobbar aktivt för att höja frisknärvaron under kommande år.

Däremot har vi varit aktiva och Hälsogruppen har ordnat en rad hälsofrämjande aktiviteter. Under året har en grupp medarbetare gått på Cirkelfys på en friskvårdanläggning, några har gått regelbundna promenader, spelat fotboll eller joggat tillsammans. Det har också anordnats sociala tillställningar som After work.

Antal anställda: 82
Varav nyanställda 2014: 2
Personalomsättning: 0
Antal praktikanter: Omkring 25
Sommarjobbare: 50
Medelålder: 48
Medeltid på förtaget: 16