Vi har klivit in i en ny fas

Med 2015 lägger vi ett mycket spännande år bakom oss. Uddevallahem är utan tvekan inne i en ny expansiv fas, med mycket nybyggnation och större Rot-renoveringar.

Det ligger helt i linje med våra ambitioner att utveckla Uddevalla. Vi står idag inför stora utmanande uppgifter och hela Uddevallahem präglas av en positiv framtidsanda.

Under ett händelserikt 2015 har vi gjort nya lägenheter inflyttningsklara, vi har satt spaden i marken i ett nytt byggprojekt, och vi har lagt grunden för morgondagens nyproduktion. Eller vad sägs om följande;

Parallellt jobbar vi med att underhålla vårt befintliga fastighetsbestånd, som generellt håller en hög standard. Våra Rot-renoveringar är mycket ambitiösa och vi har dessutom skruvat upp takten i hur många lägenheter vi hinner med per år. Vi är tacksamma att vi har så lyhörda och förstående hyresgäster när vi renoverar.

Jag inledde med att konstatera att 2015 varit ett spännande år. Jag avslutar med att lova att 2016 och åren efter det kommer att bli minst lika händelserika.