Mångfald utvecklar verksamheten

Gemensamt för alla som jobbar på Uddevallahem är intresset för människor och fastigheter. Här trivs man på jobbet och har kul tillsammans. Uddevallahem strävar efter att alla medarbetare på bästa sätt ska ge service till kunderna och att den mångfald som finns bland hyresgästerna ska återspeglas hos företagets medarbetare.

Vi strävar hela tiden efter att ta hänsyn till mångfald i våra rekryteringar. Det gör vi av den enkla anledningen att vi tror att det gynnar både verksamheten och kunden.

Ju mer vår personal är en spegel av samhället, desto lättare har vi att förstå vilket behov kunderna med olika bakgrund har. Dessutom ser vi att en stor mångfald gynnar vårt eget utvecklingsarbete. Olika personligheter – oavsett om det handlar om kön, ålder eller etnicitet – ger oss bredare kunskaper och fler infallsvinklar på frågorna.

Oro i omvärlden har bidragit till att vi idag har många hyresgäster med utländsk bakgrund. Det här medför inte minst språkliga utmaningar för oss och därför har vi med oss det i tankarna när vi rekryterar ny personal.