Stort kalas för trogna hyresgäster

Allt vi gör handlar i slutändan om att ge tusentals Uddevallabor ett tryggt och bra boende. Det faktum att vi har många hyresgäster som bott hos oss år efter år, tolkar vi som att vi är duktiga på det vi gör.

De här trogna hyresgästerna är Uddevallahems ryggrad. Därför var det med stor glädje vi under hösten fick chansen att bjuda in och fira dessa personer. Samtliga hyresgäster som bott hos oss i minst 30 år i sträck bjöds in till firandet i Rådhuset – och över 200 tackade ja.

Där hade vi dukat upp med stort kaffekalas denna septemberdag. Vi hade också laddat upp med en överraskning i form av presentkort på Skärgårdsbåtarna, Torp Köpcentrum eller Centrumföreningen till var och en.

En av gästerna var Nancy Gillberg, som med råge uppfyller epitetet trogen hyresgäst. Hon flyttade in hos Uddevallahem redan 1951 och ända sedan 1959 har hon bott i samma tvåa på Walkeskroken.

– Jag kan inte tänka mig att bo någon annanstans. Jag ser in över hela stan och har nära till centrum. Sedan tycker jag det är roligt att vi blir uppmärksammade så här, sa Nancy om kaffekalaset.

Uddevallahem kommer fortsätta att fira de trogna hyresgästerna. Årligen kommer de som firar 30, 40 eller 50 år med Uddevallahem att uppvaktas.