Vi syns på bomässor

Under året har Uddevallahem visat upp sig och träffat kunder på två bomässor. Att intresset är stort för våra hyresrätter råder det inget som helst tvivel om. Det var vårens bomässor ett tydligt bevis på.

Den första av mässorna, Regiondagen på Boplats i Göteborg, hölls kvällen 22 april och besökarna visade ett stort intresse för Göteborgs kranskommuner, däribland Ljungskile, som ett reellt bo-alternativ till storstan.

Några dagar senare var det dags för Bo & Leva i Uddevalla. Mässan bjöd på ett brett utbud av fastighetsägare, byggbolag, bank- och försäkringsbolag.

Sammantaget var det mycket folk och väldigt positiva möten, såväl med potentiella nya kunder som med kunder som redan bor hos Uddevallahem. Många som besökte vår monter var lite äldre och vi ser att det kanske skulle behövas fler trygghetsboenden.

Det vi också tydligt ser är att folk I allmänhet vill bo och verka i regionen och vi märker att många också lockas av att bo i hyresrätt. En del är såna som planerar att sälja sina hus på sikt och till dem var vårt råd att ställa sig i kön redan nu.